HANDELSBETINGELSER FOR GROWHEALTHY.DK

 

Growhealthy.dk ejes og drives af Unitron A/S

Kokmose 6
6000 Kolding
Tlf: 75802122
webshop@growhealthy.dk
CVR nr. 15975806

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Growhealthy.dk til levering i Danmark.

Når du godkender disse betingelser giver du samtidigt dit samtykke til behandling af dine personoplysninger jf. GDPR

 

Kontakt

Du kan kontakt os på Telefon: +45 75802122 eller på mail: webshop@growhealthy.dk som vi besvarer mellem kl. 09 -15 på hverdage.

 

Betaling
Betaling kan ske med Visa, Dankort, Mastercard, Visa Electron og  MobilePay.

Der opkræves ikke kortgebyr ved køb på growhealthy.dk

Beløbet hæves, når varen afsendes.

 

Personlige oplysninger: Når du foretager et køb hos growhealthy.dk, registrerer vi dig som kunde. De personlige oplysninger vi registrerer er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Dette har til formål, at vi kan levere varen til dig. Vi registrerer ikke yderligere personfølsomme oplysninger, og oplysningerne videregives kun til tredjemand for at opfylde købet (eks. lagerhotel, fragtfører mv.). Du kan som kunde valgfrit blive tilføjet growhealthy.dk mailingsliste, således at du løbende vil modtage nyheder, tilbud, invitation til events og anden information. Denne service kan du til enhver tid framelde dig igen. Har du mistet din ordrebekræftelse og ønsker en kopi, kan du sende en mail til webshop@growhealthy.dk

Bestilling: Alle priser er inkl. 25% moms og inkl. alle afgifter, told m.m. Aftaler på websitet kan kun indgås på dansk. Sortiment og priser ændres løbende og uden varsel. Du er dog altid sikret den aftalte pris på bestillingstidspunktet.

 

Reklamationsret

Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er købt hos os i 24 måneder fra modtagelsesdatoen. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere i rimelig tid efter du har konstateret manglen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Vi modtager heller ikke pakker uden omdeling. Disse pakker vil ikke blive afhentet. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Growhealthy.dk
c/o Unitron a/s
Kokmose 6
6000 Kolding

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på growhealthy.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer samt e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos growhealthy.dk og opbevares indtil de ikke længere er relevante, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte for growhealthy.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på growhealthy.dk er Unitron A/S. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til growhealthy.dk sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre. Som registreret hos growhealthy.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til growhealthy.dk

 

Webstatistik

Vi bruger en webstatistik på growhealthy.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere growhealthy.dk.

Ejer af growhealthy.dk er:

Unitron A/S
Kokmose 6
6000 Kolding
Tlf: 75802122
webshop@growhealthy.dk
CVR nr. 15975806

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til webshop@growhealthy.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 16-08-2016

 

0
    0
    Indkøbskurv
    Der er ikke flere varer i din kurv - skynd dig at putte nogle i